OVER ONS

OVER ONS

Het verhaal van Loutro ontspringt uit een rijke ervaring in de wereld van sanitair. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in een sanitairwinkel, voelde ik de drang om een positieve impuls te geven aan de sanitairbranche. Deze ambitie leidde tot het besluit om waskommen als ons vlaggenschipproduct te introduceren.

over ons JESS PACUKU

WAAROM WASKOMMEN?

De laatste jaren maakt de sanitairwereld een indrukwekkende groei door, vooral op het gebied van design. Hierbij is een waskom een onmisbaar element geworden. Deze draagt in aanzienlijke mate bij aan een sfeervollere uitstraling van de badkamer en fungeert als een ware ‘Eye Catcher’. De waskom wordt vaak zorgvuldig gekozen door creatieve individuen die een stempel willen drukken op de inrichting van hun badkamer.
Elleni T waskom groot

JESS PACUKU

Bij Loutro ligt onze focus op het handhaven van een ruime voorraad, het realiseren van snelle leveringen en het bieden van een service die optimale tevredenheid garandeert. Ons engagement gaat verder dan de standaard, aangezien wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast staan wij garant voor producten van hoogwaardige kwaliteit, waarbij elk detail met zorg is geselecteerd.

Louka0404 06879